Landschappelijk wonen in
Zoeterwoude-
Dorp?

Impressie Erf Groot weilandzijde

Ook zo enthousiast
over Zwethof?


Blijf op de hoogte!

In de laatste nieuwsbrief van oktober 2020 hebben wij de verwachting uitgesproken dat we spoedig overeenstemming verwachten met de projectaannemer. Wij kunnen u nu meedelen dat we hiermee in afrondende fase zijn. Echter, de verwachting om eind dit jaar de woningtypen op de projectsite te kunnen tonen bleek helaas niet haalbaar. Dit proces neemt meer tijd in beslag en de komende maanden wordt nog volop gewerkt aan de benodigde informatie.

De planning voor 2021 is daarom als volgt: In februari/maart wordt de projectsite www.woneninzwethof.nl gevuld met uitgebreide woninginformatie zoals nieuwe artist impressions en ingetekende plattegronden. Mét koopsomindicaties per type. Zodra we zover zijn laten wij u dat weten in een volgende nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in als belangstellende middels het belangstellendenformulier. Als u dat nog niet gedaan heeft, natuurlijk!

Vervolgens verwachten wij in het tweede kwartaal (mei/juni) te kunnen starten met de verkoop. Meer informatie hierover volgt in voornoemde nieuwsbrief. De verkoop gebeurt in ieder geval online. Maar afhankelijk van de omstandigheden rondom Covid-19, streven wij ernaar u ook op een locatie te kunnen ontmoeten. Zodra de start verkoop nadert komen we hierop terug.

Zoals u op locatie heeft gezien zijn de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de grond al geruime tijd aan de gang. Bij succesvolle verkoop van de woningen verwachten wij in het vierde kwartaal de projectaannemer opdracht te kunnen geven om te starten met de bouw en wordt Zwethof concreet!

Disclaimer: de in dit magazine getoonde impressies schetsen een voorlopig beeld.
Aan de informatie in deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.